Vi girer opp for 2022

IKM Alfa Solution AS ledelse

Fra venstre; Rune Johansen, daglig leder, IKM Alfa Solution AS og Vidar Haugland, CEO IKM Testing AS

Har store ambisjoner!

IKM Testing har kjøpt 70% av aksjene i Alfa Solution AS, med opsjon på de resterende 30%. Kjøpet inngår som del av satsingen innen preservering og selskapet endrer navn til IKM Alfa Solution AS.

«Vi gleder oss over å ha fått med IKM Alfa Solution som en stor del av vår videre satsning på preservering. I tillegg til unike produkter, får vi med oss på laget høy kompetanse og erfaring for skreddersydde løsninger innen hele spekteret av preservering. Vi har store ambisjoner! Dette gir også forventninger om at IKM Testing skal få et bedre grep om kunder og vekst på Sør- og Østlandet, også for våre andre tjenester.» uttaler Vidar Haugland, CEO IKM Testing AS

«Vi ser frem til å bli en del av IKM Testing, at det er en veldig god match som gjør at begge selskapene utfyller hverandre på en unik måte som gjør det mulig å få en stor vekst innenfor preservering og tildekking i årene fremover. Dette gjør også at vi i felleskap kan gjennomføre større prosjekter som vi ikke har hatt mulighet til å ta på oss tidligere, eller som har vært veldig ressurskrevende for vår del. Tiden er også overmoden for mange selskaper til å ta vare på eksisterende utstyr både kostnadsmessig og miljømessig, og med vår felles kompetanse og ressurser kan vi dekke de aller fleste oppgaver innenfor dette feltet.» uttaler Rune Johansen, Daglig leder Alfa Solution AS

Klikk her for å lese mer og hele pressemeldingen på Linkedin.

 

Ettertraktede  løsninger for beskyttelse og levetidsforlengelse av av utstyr og materiell

Et eksempel på våre løsninger er unike trekk for beskyttelse av verdier. Lokalt i Grimstad har vi i flere år produsert spesialtrekk til bla. offshore og forsvarsindustrien. Trekkene sys eller sveises på mål med unike egenskaper som gjør dem svært holdbare og motstandsdyktige for ekstreme vær og klimaforhold.

Enten de benyttes i fjerne ørkenområder eller offshore i Barentshavet har materiell og utstyr optimal beskyttelse med våre løsninger. Trekkene leveres også med aktiv VCI korrosjonsbeskyttelse som reduserer faren for korrosjon med opptil 95%. Man kan oppnå redusert behov for vedlikehold og levetiden på både lagret og operativt materiell forlenges betraktelig når de er beskyttet med våre trekk.

IMG 20211217 103808182 HDR

IMG 20211217 103647811

 

 

Break Bulk Cargo og store konstruksjoner

En annen unik mulighet er våre produkter og løsninger for værbeskyttelse av utstyr og materiell. Selv meget store enheter kan preserveres og beskyttes for ekstreme forhold.

IKM Alfa Solution har i mange år vært ledende på slike leveranser. Med riktig valg av materiell, kvalitet og utførelse kan enhver utfordring løses for selv ekstreme værforhold.

IMG 20211109 WA0017

Preservering og værbeskyttelse for mange år av reeler i samarbeid med Vestbase i Kristiansund for Aker BP

 

IMG 20200327 114812

Langtidspreservering og UV-beskyttelse av umbilical for Aker Solutions. Ca. 120 meter i omkrets. Ca. 6 meter høy og 6 meter bred. 

 

IMG 20181212 150717

Opplæring og installasjon, Renta i Oslo for Veidekke. Ca. 3000 m2 Flammehemmende Premium krympeplast.

 

IKM Alfa Solution Navid

IKM Alfa Solution installerer værbeskyttelse på Equinors Johan Sverdrup P2 for Aibel i Haugesund.

 

2017 06 21 08.32.42

Langtidspreservering for mange år. Til Equinor leverer vi komplette løsninger for lagring og preservering av beredskapsrør. Både materiell for sikker stabling samt individuell preservering av hvert rør og en endelig UV- og værbeskyttelse av de ulike lisenser og rørstabler.

 

IKM Alfa Solution Flame Retardant and Preservation 1

En rekke ulike enheter for bygging av gassturbiner preserveres og sikres for sjø- og landtransport fra Norge til Canada. Utført av IKM Alfa Solution for Dresser Rand og Siemens på Drammen Yard.