Krympeplast på mål

Enkelte kunder foretrekker at vi leverer ferdige hetter eller trekk for å forenkle prosessen med tildekking og preservering. Vi finner da sammen frem til egnet krympeplastkvalitet og mål på trekkene og benytter en sveisemaskin med induksjonsvarme for å sikre tette og sterke sømmer. På den måten unngår kunden svinn og plastavfall og reduserer installasjonstiden betraktelig.

 

Det er ingen krav til volum. Trekk, poser eller store cover kan produseres med krympeplast i forskjellige tykkelser og egenskaper. Standard UV-beskyttende, Flammehemmende og VCI, aktivt korrosjonshemmende addetiver. Alle kvaliteter har maksimal holdbarhet og vil kunne stå utendørs i flere år. 100% resirkulerbare.

Løsningene kan være både fem og seks-sidet for å få en helt tett tildekking på alle sider. På enkelte leveranser leverer vi trekk sammen med materiell som f.eks. ventiler, tape eller f.eks fuktabsorberende produkter. Vi gir løsningen et eget artikkelnummer som kunden siden kan etterbestille etter ønske og til en fast pris. 

Banenor alfasolution

Generatortrekk og ettermonterte ventiler.
RorendetrekkRørendetrekk produsert på mål

Korrosjonshemmende poser

Korrosjonhemmende ProGardo VCI+ poser laget på mål. 100 x 100 x 200 cm. Pakket ferdig enkeltvis med fuktabsorbent, tape, VCI+ Spray og bruksanvisning. Kunden har fått et eget artikkelnummer som benyttes internasjonalt for deres ulike avdelinger.

Denne filmen viser deler av en utviklingsprosess sammen med kunden. Her er målet å få til en rask og enkel  tildekking av flenser.

http://youtu.be/807QSCduyQs

 

Vi produserer også luker, dører, gjennomføringer og ventileringsløsninger på mål, i alle størrelser og former. Dette kan produseres med kraftige glidelåser, borrelås eller på ramme for tradisjonell infesting med hengsler. Her er noen eksempler.

 

Luker med glidelas og borrelas pa malHetter og luker pa malGlidelasluker pa malBorrelasluke pa mal