Info / Datablad

Nedlasting av datablad

Her finner du informasjon for nedlasting. MSDS, TDS, produkspesifikasjoner og tekniske data på de fleste av våre produkter. Tilgjengelig på Norsk og Engelsk. 

 

Praktisk opplæring

Opplaering forsvaret

Som en del av vår virksomhet holder vi opplæring og deler kompetanse og erfaringer for bruk av våre løsninger. Dette tilpasses den enkelte kunde eller prosjekt og utføres normalt lokalt hos bruker. Vi kan også tilby opplæring og kurs i våre lokaler.

Kurs for tildekking av stillas med krympeplast tilbys direkte på prosjekt men også i Danmark på Stilladsskolen i Esbjerg. Dette egner seg for de som ønsker å utforske ulike metoder og få inspirerende erfaringer fra en fryktløs instruktør vi låner fra USA som pakker inn store bygg og skyskrapere. Filmen nedenfor viser et lite innblikk fra et slikt kurs.

 

Direkte support med bilde og tale

Interaktiv opplæring tilbys via f.eks Skype eller WhatsApp. Enkle teknikker kan raskt overføres live. Enten det gjelder bruk av utstyr som f.eks. varmepistol, forlengere, strammetang eller lignende. Skal du pakke inn en pall eller preservere utstyr for en internasjonal forsendelse? Sammen finner vi løsninger og pakker inn på direkten.

Står du midt opp i en tildekking eller skal preservere og beskytte en enhet mot fukt- og korrosjonsskade kan vi også på direkten komme med innspill og rådgivning for best mulig resultat.

Kontakt via WhatsApp eller Skype

Pål Widem: Mobil +47 416 53 167 - Direktelink WhatsApp eller Direktelink Skype

Rune Johansen: Mobil +47 911 78 603 - Direktelink WhatsApp

 

Alfa Solution - YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCEwc3o3714oHsbs80u4rmnw

På vår YouTube-kanal finner du noen nyttige informasjonsfilmer som kan være verdifulle. Vi benytter også YouTube til live streaming eller direkte sendinger i forbindelse med opplæring og demonstrasjon. Følg gjerne kanalen ved å abonnere.

 

Service og vedlikehold

DS 998RB Heat Tool Repair PartsTrenger du reservedeler, service eller reparasjon på varmepistoler eller annet utstyr? Vi utfører raskt vedlikehold og reparasjon og lagerfører de fleste deler for alle typer varmepistoler fra f.eks ShrinkFast, Ripack, Express og Dr. Shrink.

Vi har også mulighet for å leie ut installasjonsutstyr og varmepistoler hvis du trenger dette mens vi reparerer deres eller trenger en ekstra for en kort periode.

Ta gjerne direkte kontakt med Tom Arnesen hos oss for hjelp. Telefon +47 900 12 799

I filmen under ser du hvordan du selv enkelt kan bytte nesten alle deler på en ShrinkFast 998 ved hjelp av vårt reparasjonssett. Artikkel DS-998RB

http://youtu.be/zfrAXMv1mkI

 

Utleie av utstyr og personell

Vi har mulighet for utleie av installasjonsutstyr til enkeltprosjekter. Det er som oftest til kunder som allerede har en del utstyr, men i en periode trenger et par ekstra varmepistoler, traller til krympeplasten etc. 

For større prosjekter er det også enkelte som ønsker personell fra oss i en rolle som Supervisor eller for opplæring gjennom en periode. Det kan være på større tildekkinger eller i preserveringsarbeid. Vi bidrar gjerne med dette når vi har kapasitet og har i dag utført slike oppgaver for bl.a. Aker BP, Siemens, Equinor, Kongsberg Gruppen, NorSea Group, Asco, Palfinger, MacGregor og Vest-Agder Fylkesmuseum.

trainingsessions alfasolution

 Prosjektarbeid for Aker BP og Vestbase i Kristiansund

 

Levering, transport og forsendelser

Vi sender daglig varer i alle retninger nasjonalt og internasjonalt. Våre hovedsamarbeidspartnere på distribusjon er Norlines, DSV, DHL og Bring/Posten. Vi har gode avtaler som sikrer en sikker og økonomisk forsendelse og alle bestillinger sendes normalt samme dag. 

 

 Denne filmen viser et lite tilbakeblikk på et kurs for stillastildekking i Esbjeg, Danmark.

http://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=LN7lAjTAfPc

 

 Opplaering reelOpplaering preserveringOpplaering NorseaOpplaering museumOpplaering Byggesystemer stillas