Beskyttende Trekk

ALFA Solution AS er Skandinavisk produsent og internasjonal distributør av Transhield spesialtrekk til alle former for beskyttelse og tildekking.

Regn, snø, sol, skitt og andre luftbårne forurensninger er årsaken til at utstyret nedbrytes over tid. I tillegg; feilaktig beskyttelse gjør at utstyr blir skittent, noe som vil koste mange timer med vasking og rengjøring. Den avanserte beskyttelsen i våre spesialtrekk reduserer ikke bare timene som brukes på vasking, men gir også rustbeskyttelse for å gi maksimaltid levetid på utstyret. Vår patenterte VCI teknologi jobber med miljøet innenfor trekket ved å fordele VCI molekyler som binder seg til utstyrets overflate og forhindrer den elektronisk - kjemikalske reaksjonen som lager rust.

Alfa Transhiled ProGardo

 Transhield spesialtrekk leveres i flere forskjellige kvaliteter og farger alt etter ønske og behov:

  • Standard trekk leveres både med og uten VCI og i et godt utvalg av farger, denne kvaliteten kan krympes opptil 28% for optimal passform og styrke ved transport.
  • XT er en meget kraftig kvalitet med ekstra armering i duken og mer VCI, XT kan også krympes opptil 9% for å gi optimal beskyttelse. Også XT bør krympes for å gi maksimal styrke ved åpne transporter på vei eller sjø.
  • ArmorDillo er det perfekte cover for de mest ekstreme forhold og miljøer, det er laget for å motstå alt fra ekstrem varme og fuktighet til polarfrost og snø. Transhield cover laget i ArmorDillo vil beskytte utstyret for lang tid

USN Mk32 SVTTUSN DDG T 12 Sliding Pad EyeUSN DDG Forward Capstantrasnhield machinigtranshield spes

AlfaSolutionAntiCorrosion