Om oss

ALFA SOLUTION AS

 

Alfa Solution er i dag den ledende distributør og utvikler av komplette tildekkings- og preserveringsløsninger for verdier under operasjon, lagring og transport. Fra Grimstad i Agder leverer vi til de mest krevende industrier og oppdragsgivere både i inn- og utland. 

 

krympeplast

 

En av våre hovedprodukter er ProGardo. Preserveringsprodukter satt i et enkelt system for å kunne ta effektivt kontroll og forebygge skader som mugg og jordslag eller korrosjon som irr og rust på alle typer materialer og metaller på en økonomisk og varig løsning.

Et annet viktig produktspekter er vår Premium Virgin krympeplast og LDPE-folier. Med unike egenskaper som bl.a. aktivt korrosjonshemmende, flammehemmende og de mest motstandsdyktige kvaliteter mot nedbryting av UV, ekstreme temperaturer og værforhold vil verdier kunne stå beskyttet i årevis uten skader og nedbryting fra vær og vind.

Våre spesialmaterialer for produksjon av trekk, presenning og tildekninger som kan tas av og på gjentatte ganger er helt unike. Et tre-lags, meget sterkt materiale som puster, har lav egenvekt og beskytter mot riper og nedmatting med myk innside. De er vanntette og aktivt korosjonshemmende og tåler ekstreme påkjenninger fra yttre mily over lang tid. Disse materialer brukes i industri og av forsvaret i mange land og vi produserer disse på mål lokalt i Grimstad.

Setter vi sammen de ulike løsningene kan vi sammen med våre kunder levetidsforlenge, preservere og funksjonssikre alt fra små reservedeler, elektronikk, maskiner og utstyr selv i meget krevende værforhold og stående ute i mange år uten fukt, korrosjon eller annen nedbryting. Enten du har behov for trekk som kan tas av og på gjentatte ganger under operasjon eller ønsker en langvarig permanent beskyttelse kan vi finne god løsninger.

Over tid er vi blitt kjent for å være en aktiv og positiv samarbeidspartner for å finne og utvikle gode, varige løsninger sammen med våre kunder. Flere av våre produkter har blitt til som et resultat av konkrete utfordringer våre kunder har hatt. Vi bidrar også med opplæring slik at våre kunder selv, eller en lokal leverandør kan utføre preserveringsoppgaver. Vi distribuerer våre produkter og løsninger i hele hele verden og har Europas mest omfattende lager med produkter klar til å  sendes samme dag bestillinger mottas.

Vi er en dedikert gjeng med ermene oppbrettet og klar for å bidra. Ta kontakt i dag for mer informasjon om funksjonssikring, levetidsforlengelse, tildekking og preservering av dine verdier.

 

Alfa Solution deltar aktivt som medlemmer i FSI, Interesseorganisasjonen for forsvars- og sikkerhetsindustrien og GCE Node, Global Center of Expertise for Sør-Norges ledende bedrifter med produkter og teknologi rettet mot maritime- offshore-  og energisektoren.

 

 FSI logo     GCE NODE logo

 

 

 

 

 

 

nyhetsbrevMeld deg gjerne på vårt nyhetsbrev. Dette sendes kun noen få ganger i året og her oppdaterer vi deg litt på hva som skjer fra vår side. 

Påmelding

 

 

 

På Youtube finner du noen nyttige filmer der vi tester produkter eller informerer om bruk av enkelte produkter. Vi er også å finne på Twitter, LinkedIn og Facebook.

sosiale medier logo

 Linkedin        Twitter        Facebook       Youtube