Tape

Tape er et meget nyttig hjelpemiddel med mange bruksområder. Sterk og med stor vedheft fester denne godt på alle underlag.

Tape finnes i to utgaver og tre kvaliteter. Med og uten UV-beskyttelse samt i kvalitetene standard, preservering og permanent.DS 702 DS 704 DS 706 tape krympeplast

Tapen kan også leveres i fargene klar, hvit og blå i tillegg til breddene 48, 96 og 144 mm, og vi lagerfører alle bredder og kvaliteter i hvit samt 96 mm preservering tape i klar.

  • Standard tape brukes til alle typer innpakkingsarbeid for tetting av hull, forsegling av skjøter og montering av dører. Den har ingen UV beskyttelse og kan slippe etter ca. 1 år i utendørs klima.
  • Preservering tape brukes til samme formål som standard tape, men har UV beskyttelse og lengre holdbarhet i alle klimaforhold. I tillegg kan denne tapen brukes direkte på malte overflater siden den ikke vil etterlate seg limrester ved fjerning, og den egner seg utmerket i klar utførelse som beskyttelse av alle former for merking av utstyr og kolli.
  • Permanent tape er beregnet for varig forsegling av skjøter som ekstra sikkerhet på utstyr som skal fraktes langt eller lagres lenge utendørs, og for montering av dører. Etter montering kan den varmes og "sveiser" seg fast i plasten.

5 ProGardo Preserving Storage