Palletube og pallehetter

For å effektuere tildekking og emballering av standarddimensjoner som f.eks paller, tilbyr vi både pallehetter og palletube. En god løsning for å oppnå en solid tildekking med redusert arbeidstid og redusert materialforbruk.

 

Artikkelnummer Produkt Farge Tykkelse Lengde meter Vekt / rull Ant. pall
AS-Tube14 Tube for helpall, 6 mnd UV Klar 130 my 60 28 20
AS-Tube10 Tube for halvpall, 6 mnd UV Klar 130 my 60 20 20
AS-Tube7 Tube for kvartpall, 6 mnd UV Klar 130 my 100 24 10
DS-TubeXL Tube for ukurrant pall, UV 6 mnd, omkrets: Klar 130 my 60 20  
AS-Hette1500 Pallehetter, helpall, H: 1,5 m. 50 hetter pr. rull. UV-beskytttet 6 mnd Klar 120 my 50x1,5m 16  
  Hettene er også matvaregodkjent          

 

Vi har også i disse produktene fokus på en høy kvalitet og holdbarhet. Gode råvarer gir holdbarhet, styrke og multiaxial krymping som sikre en solid beskyttelse. Standard pallehette er også godkjent for bruk som embalasje i matvareproduksjon. Vi leveres også hetter på spesialmål. Både enkelthetter og mindre produksjonsserier i andre tykkelser og kvaliteter som for eksempel hvit premium, flammehemmende eller korrosjonshemmende krympeplast.

 

Palletube for  1/1, 1/2 og 1/4 Europall

Palletube alfasolution 4

Dette er en tube som trekkes over pallen og kappes i den høyden som det er behov for. Det fjerner svinn og overskytende materiale, noe som både er en fordel for miljø og kostnader. Tube kan lages på mål, men standard lagerført tube er en kraftig, UV-beskyttet klar folie i 130 my tykkelse. Rullene er opptil 100 meter lange, er 100% resirkulerbare og sitter stramt rundt godset. Ved etablering av en pakkestasjon anbefales rullen montert opp på vegg med et av våre stativer. 

I bruk trekker man tuben over godset og kapper ca 45 til 50 cm over høyden på pallene. Brettes sammen på toppen før sidene varmes opp. Ta gjerne kontakt for installasjonstips. Vår klare preserveringstape kan benyttes for å forsterke tildekkingen.

Veggstativet for krympeplastruller på bilde har artikkelnummer DS-Filmrack eller DS-Filmrack-2 for å kunne henge opp for eksempel to ruller med ulik dimensjon (hel- og halvpall).

 

Palletube passer alltid:

Palletube alfasolution 2Palletube alfasolution 3Palletube alfasolution 1

 

Palletube alfasolution 4