Offshore

 

Presservering av vinsj Transhield

 

Tildekking av maskiner og ustyr offshore blir mer og mer aktuelt – spesielt med tanke på overflatebeskyttelse, funksjonssikring og nedising. Alfa Solution har en totalkompetanse som gir trygghet. Med flere tiårs erfaring besørger vi løsninger som er skreddersydd store og små prosjekter. 

Alfa Solution leverer unike, beskyttende trekk som motvirker miljømessige skader som bla.a. korrosjon og UV stråler. De tilpassede trekkene er enkle å montere og gir en skreddsydd passform som holder forurensning, fukt, saøt og is borte fra utstyret. Dette er den mest fleksible beskyttelsemetode for offshore- og landbasert industri – trekket kan festes overalt. Trekkene finnes i ulike kvaliteter og produseres på mål i Grimstad, Norge.

 

Presservering av vinsj Transhield offshore beskyttelse

Bilde tatt av operatørselskapet Lundin, Oljefeltet Edvard Grieg i Nordsjøen. Værbeskyttelse og funksjonssikring av vinsjer om bord på plattform.

 

Det meget kraftige trekket inneholder korrosjonshindrende dampfaseinhibitorer (VCI+) som gir  aktiv beskyttelse for alle typer metaller, i tillegg inneholder den UV-inhibitorer.

Tre lags beskyttelse gir utstyret en fortløpende og kontinuerlig dampfasebeskyttelse mot saltholdig luft, forurensinger, fuktighet og andre faktorer som fører til metallkorrosjon.

 

Offshore presserveringBilde tatt av operatørselskapet Lundin, Oljefeltet Edvard Grieg i Nordsjøen. Transhield XT aktivt korrosjonsbeskyttende trekk. Produsert av Alfa Solution i Grimstad, Norge.

 

Deler av konstruksjonen kan flyttes uten å fjerne tildekkingen.  Beskyttende trekk har en rekke egenskaper som gjør den optimal for lagring av offshore og utstyr. Trekkene benyttes til beskyttelse av alt fra små elektroniske komponenter til store offshoremoduler.


USN UNREP Fuel Receiver

 

 


transhield spes cover

 

 

Kontakt oss for mer info