Flammehemmende Krympeplast

Flammehemmende krympeplast med maksimal beskyttelse og produsert etter de største kvalitetskrav. Som vår annen Premium virgin kvalitet fra Dr. Shrink har denne de beste egenskaper med tanke på installasjon, holdbarhet og funksjon.

 

Her kan du se en praktisk test gjennomført på et verft på nord-vestlandet. Med stor iver og både vinkelsliper og skjærebrenner utsettes Dr. Shrinks flammehemmende krympeplast for mye varme og store påkjenninger.

http://youtu.be/0F7RHc477Ik

Ideell for tildekking av stillas, i verftsindustrien, tildekking av sveisehabitat, miljøbeskyttelse på broer, samt midlertidige reisverk og bygninger der det skal foregå varmt arbeid.

Klikk for å se en liten folder for bygg og anleggsbransjen: Bygg-og-anlegg-folder-2019.pdf

Laget av 100% nye, rene råvarer, har maksimal UV-beskyttelse og fungerer godt i sterk kulde. Tilfrdsstiller både amerikanske og Europeiske kvalitetskrav for flammehemmende. Her kan du lese hele Alfa-Solution-Datablad-Classification-Report-Flame-Retardant-Premium-Shrink-Wrap.pdf

Vår flammehemmende krympeplast leveres i 7,3 eller 12,2 meters bredde på ruller med 18,3 meters lengde. Tykkelse 300 my. Vi har også flammehemmende tape og flammehemmende dører og luker.

 Mongstad tank stillas alfasolution

Bildet over viser innsiden av stillas rundt en tank på Mongstad. Under en video fra Byggesystemer i Oslo. I et prosjekt for Veidekke ble dette bygget pakket inn ved årsskiftet 2018/19. 

http://www.youtube.com/watch?v=L6l3O_kGTHk

Industrihall fr alfasolution.noTa gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon. Vi har lager og serviceverksted i Grimstad med daglig distribusjon.