Varmepistoler

Alfa Solution er Nordens ledende distributør av varmepistoler til industri- og proff-markedet. Vi leverer en rekke modeller fra både Ripack, ShrinkFast, Express, Hawo, Leister og Dr. Shrink. Vi lagerfører både varmepistoler, forlengere og annet ekstrautstyr og sender normalt samme dag. Vi tilbyr også reservedeler, service og reparasjoner hvis uhellet er ute.

 

Alfa Solution heat gun varmepistol shrinkfast 998 

Ved valg av pistol er det viktig å tenke på bruksfrekvens, arbeidsforhold og oppgaver den skal løse. Det er stor forskjell på effekten, noe som påvirker arbeidstempo og egnethet for f.eks. arbeidsoppgaver utendørs med ulike vind- og temperaturforhold. Pakker du inn større enheter vil det også være naturlig å benytte forlengere til pistolen. Ved bruk av ulike tykkelser på plasten kan det også være hensiktsmessig å kunne regulere varmeeffekten. Ta gjerne kontakt for å få råd om valg av varmepistol.

Alfa Solution premium krympeplast shrink wrap bad weather vind nedbor

Når det er vinter og dårlig vær er det siste du trenger sviktende utstyr og materiell. Spør oss gjerne om råd så kan vi sammen finne frem til det som fungerer etter dine behov og arbeidsforhold.

Alle propandrevne varmepistoler leveres standard med regulator for industrikobling på gassflasken. Det er en skrukobling med links gjenger. Foretrekker du å benytte komposittflasker med hurtigkobling har vi en høytrykksregulator som passer til slike flasker. Det gjør det enklere å flytte på utstyret og prisen på propan er normalt lavere pr. kg. Elektrisk varmepistol leveres som enten tilpasset en spenning på 230 eller 400 V. Hawos varmetenger er elektriske og benytter induksjonsvarme.

Varmt arbeid. Bruk av de fleste varmepistoler vil i de fleste situasjoner komme inn under forskrift om varmt arbeid. Er du i tvil, kan du lese mer om dette Arbeidstilsynet her. Sikkerhetsutstyr som sveisehansker får du hos oss til meget gode priser.

 

Alfa Solution plastkrymper varmepistol propanbrenner proff test heat gun

Alfa Solution tilbyr effektive varmepistoler, plastkrympere og sveisetenger. Både elektriske og propanbrennere.

Har du behov for en ny varmepistol, plastkrymper, krympepistol, propanbrenner for krympeplast eller takarbeid har vi gode løsninger for deg. I menyen finner du de fleste av våre modeller og ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller vi kan hjelpe deg med reservedeler og reparasjon.

 hawo hpk isz 3

 

 

 

 

Vi tilbyr også elektrisk varmepistol på 10 kWh og varmetenger med induksjonsvarme.

Ta kontakt idag så finner vi sammen frem til en god løsning for din virksomhet.

 

Varmepistolene kan brukes til mye forskjellig. På vår YouTube kanal finner du flere gode tester og instruksjonsfilmer. Du finner den her.  Nedenfor har vi en mer uformell test på to av våre bestselgende varmepistoler for å få sprø svor på ribba til julelunsjen.

http://www.youtube.com/watch?v=MmluBzdO0C8

Vi har flere tester av varmepistoler på vår You Tube kanal.