Varmepistoler

ALFA Solution er hovedimportør for verdens mest brukte profesjonelle varmepistol Shrinkfast, i tillegg til Raptor fra Express, Ripack og RS100. Alle varmepistolene leveres som sett i en koffert og inneholder varmepistol, slange og regulator.

varmepistol krympeplast

Ved valg av pistol er det viktig å tenke på bruksfrekvens, arbeidsforhold og oppgaver. Det er stor forskjell på effekten, noe som påvirker arbeidstempo, effektivitet og egnethet for f.eks arbeidsoppgaver utendørs med ulike vind- og temperaturforhold. Pakker du inn større enheter vil det også være naturlig å benytte forlengere til pistolen. Ved bruk av ulike tykkelser på plasten kan det også være hensiktsmessig å kunne regulere varmeeffekten. Ta gjerne kontakt for å få råd om valg av varmepistol.

statoil preservering krympeplast

 Alle varmepistolene kobles til en standard industrikobling på gassflasken. Slike flasker kan kjøpes hos de fleste forhandlere av gass og leveres fra 5 kg og oppover. De fleste har behov for å flytte utstyret rundt objektet som skal preserveres så 11 kg flasker kan være en praktisk størrelse.

 varmepistol alfa solution

 

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon. Vi har lager og serviceverksted i Grimstad med daglig distribusjon.