Korrosjonsbeskyttelse

1bb94cca e604 4046 a7e6 f03b428d7283

ALFA Solution har utviklet et unikt system for korrosjonsbeskyttelse av utstyr og materiell, og vår serie med ProGARDO produkter spiller en viktig rolle i denne løsningen.

Vi har gjort avansert teknologi enkelt, ved å optimalisere produktene og øke kapasiteten har vi med en liten produktserie muligheter for å løse 95% av alle behov for korrosjonskontroll.

De aktive VCI+ molekylene damper ut av bæreren. Deretter avsettes VCI+ på alle flater inne i forpakningen og gir alle flater korrosjonbeskyttelse. Overflater som ellers ville vært umulig å komme til med coating eller annen korrosjonbeskyttelse er nå like godt beskyttet med VCI+. Molekylene ligger i et tett og tynt lag som beskytter mot fukt, salter, gass, smuss og annet som kan gi korrosjon.

Når VCI-bæreren fjernes, for eksempel ved å pakke ut godset, fordamper også VCI+ molekylene etterhvert. Dette betyr at produktet kan for eksempel gå til maling uten ytterlige behandlinger som fjerning av coating etc.o

 

 

 Bildet viser en skiftenøkkel som har ligget 4 timer i ProGardo Rust Remover. Det er et miljøvennlig produkt som gir store besparelser i vedlikeholdsarbeid

Alfa Solution Progardo Rust Remover