VCI Krympeplast

Vår mest brukte form for VCI er VCI-plast. Denne både ser ut og oppfører seg som annen plast til emballering men er altså tilsatt VCI for å gi korrosjonbeskyttelse.

Alle produkter av ProGardo blir i sin helhet produsert i Europa. (Made in EU).

ProGARDO korrosjonsbeskyttelse

Innledingsvis er det viktig å nevne at vi kun omtaler og benytter krympeplast med høyeste kvalitet som finnes på markedet. 

Generell krympeplast kan lages av mange produsenter rundt i verden, men etter å ha benyttet plast fra Europeiske produsenter på noen prosjekter viser vår erfaring at krympeplast av god kvalitet lages av Dr. Shrink Inc. i USA. Deres plast har en unik sammensetning og er produsert av 100% rene råvarer uten tilsetning av resirkulert materiale eller andre plasttyper i ulike lag. Den trekker seg sammen ca. 25 til 30 % i alle retninger og er i tillegg tilsatt maksimalt med UV-beskyttende midler som beskytter plasten for nedbrytning av solens stråling. Her, under nordiske forhold vil en tildekking med plast fra Dr. Shrink kunne stå i 10 år uten nedbryting av UV. Riktig tilsetning av EVA er også meget viktig for å få smidighet og holdbaret i kulde.

 

korrosjonsbeskyttelse statoil


Den finnes i varianter som; folie, poser,strekkfilm, krympeplast etc.

Hvor sterk er krympeplasten? Se test av krympeplast på Youtube HER

gra vci plast alfa solution