Flammehemmende Krympeplast

Vi tilbyr komplette løsninger for flammehemmende tildekking. Enten du skal lage et sveisehabitat, trenger flammehemmende tildekking av utstyr som skal stå lagret der varmt arbeid pågår eller tildekker stillas og større konstruksjoner har vi produkter som tilfredsstiller alle krav. Egenskapene gir deg en sikker og holdbar løsning som kan stå i opptil flere år.

  • Flammehemmende krympeplast
  • Flammehemmende tape
  • Flammehemmende dører og luker

Foruten brannhemmende egenskaper og varme tåler krympeplasten også sterk kulde og store påkjenninger fra vær og vind. Krympeplasten er produsert i Premium jomfruelig kvalitet med maksimale kryme-egenskaper, soliditet og UV-beskyttelse. Den er utviklet i samarbeid med Dr. Shrink Inc. i USA, som er verdens ledende produsent på krympeplast for industrien.

Flame retardant B1 shrink wrap

Krympeplast test

Krympeplasten er klassifisert til B1. Filmen her viser en praktisk test av vår flammehemmende krympeplast. Du kan lese mer om sertifiseringen nederst i artikkelen.

http://www.youtube.com/watch?v=0F7RHc477Ik

Dører og luker

Mange av våre kunder har behov for tilgang gjennom krympeplasten. Vi lager dette på mål i både flammehemmende duk  men også i andre kvaliteter. Enten du trenger en kjøreport eller en liten luke for utlufting lager vi dette etter dine mål og behov. Vi har også standard dører med glidelås i enten U- eller D-formet åpning.

DS 72 flammehemmende glidelasdor

 Dor flammehemmende

 

Flammehemmende Krympeplasttape

For tildekninger som skal stå over en periode vil det være aktuelt å sikre skjøte- og sveisekanter i krympeplasten med tape. Tapen benyttes også til reparasjoner eller til infesting av dører og luker. Den flammehemmende krympeplasttapen er 250 my tykk, er UV-beskyttet og har et meget kraftig lim. 96 mm bred, enkel rivekant og 55 meter lang. Tapen er godkjent i henhold til Flammehemmende krav NFPA-701 og ASTM E84.

DS 734 Alfa

 Flammehemmende tape

 Her er tapen benyttet til en liten reparasjon av duken samt midlertidig sikring under montering.

 

Opplæring

Vi tilbyr ikke tildekkingstjenester med holder gjerne kurs og opplæring. Dette gjøres gjerne hos kunden eller direkte på prosjekt. Vi gjennomgår materialer, bruk og vedlekehold av utstyr og tildekkingsteknikker. Filmen nedenfor viser hva en gjeng dyktige medarbeidere fra Byggesystemer i Oslo fikk til på sitt første prosjekt.  

http://www.youtube.com/watch?v=L6l3O_kGTHk

 TK 7404 Flammehemmende krympeplast Mongstad

 

Vår flammehemmende krympeplast, dører og luker er godkjent i henhold til BS: EN 13501, EN 13823 SBI og tilfredsstiller ISO 11925-2:2010, BS EN 13823:2010 samt Brannklasse B-s1, d0.

Flame retardant Certified to BS: EN13501 Class B standard.

 

Ta gjerne kontakt med Pål Widem for mer informasjon. Telefon 416 53 167 eller epost