ShrinkFast 998

ShrinkFast 998 - er den mest foretrukne varmepistolen for proff-markedet.

En bunnsolid varmepistol med unik brukervennlighet og fleksibilitet Den er lett i vekt og har et enkelt system for montering og bytte av et godt utvalg av forlengere som øker effektivitet og sikkerhet ved montering på store enheter. Dette er en meget solid varmepistol for proffmarkedet med lang levetid. Skulle uhellet være ut har vi også et godt reservedelslager eller kan tilby service og reparasjon.

Dette er vinneren blant varmepistoler og beregnet for profesjonelle brukere. Høy varmeeffekt, lettest av proff-pistolene og meget driftssikker og økonomisk. Den er også noe rimeligere ut en konkurrerende modeller.

 

http://www.youtube.com/watch?v=a2LssiOu42s

Denne lille filmen viser hvordan du tenner krympepistolen enkelt hver gang.

 

Alfa Solution har sammen med Shrink Fast Inc. utviklet en egen modell for det europeiske markedet. Denne har naturligvis CE-godkjenning og leveres i tillegg med en egen videreutviklet regulator der tilkoblingsstussen har en gummipakning for ekstra sikkerhet mot lekkasje. I tillegg er alle koblinger metriske istenden for i tommer og varmepistolen har svivel på tilkoblingspunktet mellom varmepistol og slange.

Med disse videreutviklingene har Shrink Fast 998 blitt er virkelig attraktivt alternativ til andre modeller. Distribueres i det Europeiske markedet av  Alfa Solution AS i Grimstad, Norge.

 

Shrink Fast 998 varmepistol heatgun metric CE alfasolution 2

 

Produktnummer: DS-SHFAST998_EU

Bred varmestråle gir stor arbeidsflate.
Regulerbar varmeeffekt - opptil 245.000 BTU / 71.8 kWh
Veier kun 1 kg
Leveres i solid metallkoffert komplett med 8 m slange, regulator og verktøy.
Forlengere tilgjengelig i 60 cm, 120 cm og 180 cm
Tilgjengelige reservedeler og reparasjonssett.

 

Shrink Fast 998 varmepistol heatgun metric CE alfasolution 4

 

 

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon. Vi har lager og serviceverksted i Grimstad med daglig distribusjon.