Valg av krympeplast

Krympeplast leveres i flere forskjellige tykkelser, bredder og lengder i tillegg til kvaliteter, den kan også leveres spesialtilpasset etter ønske utover de alternativer som finnes som lagervare.

Krympeplast lagerføres av Alfa Solution i bredder fra 4 - 18,3 m, tykkelse fra 150 - 300 my i hvit farge, og noen alternativer i transparent. Alle varianter leveres med UV beskyttelse garantert for 12 måneder. I tillegg kan krympeplast leveres i andre farger etter ønske og eventuelt også med logotrykk.

Krympeplast leveres også i følgende kvaliteter:

  • Flammehemmende - denne kvaliteten er mye brukt innenfor industri hvor det er krav til selvslukkende materialer og/eller i områder hvor det foregår sveising eller sliping.
  • Antibakteriell - denne kvaliteten brukes i forbindelse med næringsmiddelindustrien eller prosjekter forbundet med denne, men også innenfor landbruk.
  • Korrosjonshemmende - dette er en kvalitet som er meget velegnet i forbindelse med transport og preservering av mekanisk utstyr som enten har en lang transport og eller lagring før installasjon, men også for reservedeler som legges til lager for fremtidig bruk.