NYHET! VCI+ KRYMPEPLAST

Innledingsvis er det viktig å nevne at vi kun omtaler og benytter krympeplast med høyeste kvalitet som finnes på markedet. Generell krympeplast kan lages av mange produsenter rundt i verden, men etter å ha benyttet plast fra Europeiske produsenter på noen prosjekter viser vår erfaring at krympeplast av god kvalitet lages av Dr. Shrink Inc. i USA. Deres plast har en unik sammensetning og er produsert av 100% rene råvarer uten tilsetning av resirkulert materiale eller andre plasttyper i ulike lag. Den trekker seg sammen ca. 25 til 30 % i alle retninger og er i tillegg tilsatt maksimalt med UV-beskyttende midler som beskytter plasten for nedbrytning av solens stråling. Her, under nordiske forhold vil en tildekking med plast fra Dr. Shrink kunne stå i 10 år uten nedbryting av UV. Riktig tilsetning av EVA er også meget viktig for å få smidighet og holdbaret i kulde.

VCI Krympeplast (Volatile Corrosion Intercept) inneholder addetiver som motvirker korrosjon på metall og elektroniske komponenter.

VCI Krympeplast både ser ut og oppfører seg som annen plast til emballering men er altså tilsatt VCI for å gi korrosjonbeskyttelse.

Hvor sterk er krympeplasten? Se test av krympeplast på Youtube HER

Demo Test Vestbase P K

gra vci plast alfa solution