Flammehemmende krympeplast

Alfa Solution scaffold stillas flame retardant flammehemmende shrink wrap krympeplast

 

For det europeiske markedet lanserer vi nå en Premium Virgin krympeplast med maksimal UVbeskyttelse, bruddstyrke og flammehemmende egenskaper. Vi lagerfører krympeplast i mange dimensjoner.

Foruten brannhemmende egenskaper og varme tåler den også sterk kulde og store påkjenninger fra vær og vind. Krympeplasten er produsert i samarbeid med Dr. Shrink Inc. i USA, som er verdens ledende produsent på krympeplast for industrien. Denne flammehemmende krympeplasten vil være ypperlig for bruk innen stillastildekking, tak over tak, avgrensinger på byggeplass, støydemping, vedlikehold- og restaureringsarbeid samt generelt i industrien der denne kvaliteten er en nødvendighet.

Se test av den flammehemmende plasten utført på Kleven verft: https://youtu.be/0F7RHc477Ik 

Dr. Shrink flammehemmende krympeplast er godkjent i henhold til BS: EN 13501, EN 13823 SBI og tilfredsstiller ISO 11925-2:2010, BS EN 13823:2010 samt Brannklasse B-s1, d0.

flammehemendEt arbeidstelt er en ideell løsning hvis man skal utføre vær-sensitivt arbeid som saging. Dessuten beskyttes materiale og verktøy mot vær og vind.

Vi lanserer den flammehemmende krympeplasten i breddene 7,3 og 12,2 meter. Rullene er 18,3 meter lange og plasten har tykkelsen 0,3 mm (300 my). Plasten er hvit og rullene er individuelt beskyttet i solid kartong som sikrer god håndtering og lagring inntil rullene benyttes. Premium Virgin flammehemmende krympeplast er laget helt uten resirkulerte råvarer, noe som sikrer den anerkjente styrken og klebrigheten til krympeplast fra Dr. Shrink.

ResizedImage600448 shipyard sheeting shrink wrap alfa

Foruten flammehemmende krympeplast lagerfører Alfa Solution AS alt av monteringsmateriell samt varmepistoler etc. Vi tilbyr delelager, serviceverksted og opplæring og lagerfører hele bredder fra 2, 4, 6, 8, 10, 12, 15 og 18 meters på Premium krympeplast, korrosjonshemmende krympeplast. Alfa Solution distribuerer daglig til Europa og vi er Nordens største distributør Premium preservering- og tildekkingsløsninger som holder år etter år selv i ekstreme værforhold.

 

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon. Vi har lager og serviceverksted i Grimstad med daglig distribusjon.