Bygg og Anlegg

Krympeplast er den beste løsningen for tildekking på de fleste byggeplasser. Den største fordelen er med tanke på fuktproblematikk og kvalitet, men en effektiv og sikker arbeidsplass er også et viktig moment.

Alfa Solution scaffold stillas flame retardant flammehemmende shrink wrap krympeplast

Best Premium Virgin Krympeplast - sterkest, jevn tykkelse og mest holdbare over tid. Enkel og rask installasjon selv i sterk kulde. Standart Premium og Flammehemmende krympeplast i bredder fra 2 til 18,3 meter i ulike tykkelser.

Krympeplast er velegnet for tildekking av alle typer byggeprosjekter, også innenfor anleggsindustrien som tildekking rundt stillinger og tak over tak løsninger danner den en stram og værtett beskyttelse rundt prosjektet. Krympeplast passer alle stillassystemer og egner seg godt på både nybygg, ombygginger og restaureringsarbeid. 

Alfa Solution Aukra 3

 

Krympeplast kan gi brukeren fordeler som:

-          Økt produktivitet  og sikkerhet på byggeplassen

-          Redusert energiforbruk til oppvarming og uttørking

-          Reduserte materialkostnader og tilrettelegging (Materialer til snørydding, drenering, etc.)

-          Bedre holdbarhet på maskiner og utstyr

-          Bedre kvalitet og redusert antall byggefeil

-          Bedre arbeidsmiljø

-          Sesongutjevning av jobber

Ved bruk av krympeplast vil prosjektene bli godt beskyttet og gi et godt arbeidsmiljø for operatører og materialer, noe som medfører store besparelser i arbeidstid og gjennomløpstid.

Krympeplast er enkel å montere og meget fleksibelt med tanke på utforming.

Vi leverer krympeplast og utstyr for dette til hele proffmarkedet. Vi utfører ikke tildekkingsoppgaver men tilbyr tilpasset opplæring på byggeplass eller organiserte kurs etter behov. Aller beste kvalitet på plasten gir en meget sterk og stram tildekking. Maksimal UV-beskyttelse, bredder opp til 18,3 meter, tykkelser opp til 0,3 mm(300 mm). Flammehemmende og standard premium kvaliteter. 100% resirkulerbar. Etter bruk behandles vår krympeplast som ordinært plastavfall. Med vår krympeplast kan du skape et miljø som beskytter både byggeplassen og miljøet rundt. 

Klikk på linken og ta gjerne kontakt for å få vite mer.

 ALLTID PÅ LAGER OG RASK LEVERING DIREKTE TIL BYGGEPLASS.

Arbeidstelt22014 01 14 12.53.362013 11 29 11.26.27