Produksjon på mål

Alfa Solution produserer formsydde trekk i forskjellige størrelser etter ditt ønske og behov. Solid sveis og slitesterk maskinsøm.  

Våre sveisemaskiner sørger for at ditt trekk får nøyaktig de mål og former som er avtalt. Ved hjelp av solid tråd og spesielle symaskiner forsterkes alle hjørner og spesielt utsatte steder.

 

Formsydde trekk

 

Trekkene kan leveres slik du ønsker - med logo, slagord eller et symbol. Om du er langt unna oss, er det bare å ta kontakt for å få nærmere opplysninger om hva vi trenger for å skape det beste resultatet.

 

Spesialltrekk av Krympeplast

 

Krympeplasttrekk er et godt alternativ til presenninger eller annen type beskyttelse som gir et tett og pent resultat. Plasten kan gjenvinnes etter bruk.

Krympeplasttrekket krympes med en varmepistol. Ved hjelp av diverse tillegggsutstyr slik som bånd og ventiler får man en stabil konstruksjon som ikke samler vann og snø.

Fordelene er mange:

  • Plasten er utrolig sterk og tåler det meste og blåser ikke i stykker
  • En unik løsning for beskyttelse av utstyr hvor trekkene også leveres med VCI for korrosjonsbeskyttelse
  • Du slipper å kjøpe presenning og stativ, hvilket betyr mindre utstyr å lagre.
  • Ventiler monteres for gjennomlufting.

spesiallsydde trekk

 

Spesiallsyde trekk

 

Alfa Solution leverer unike, beskyttende trekk som motvirker miljømessige skader som bla.a. korrosjon og UV stråler. De tilpassede trekkene er enkle å montere og gir en skreddsydd passform som beskytter mot fukt, snø og is.

Det meget kraftige 3 lags trekket inneholder korrosjonshindrende dampfaseinhibitorer (VCI+) som gir  aktiv beskyttelse for alle typer metaller, i tillegg inneholder den UV-inhibitorer.

Spesialsydde trekk og poser kan også benyttes uten å krympe. Det betyr at de kan brukes offshore der det ikke er lov å bruke varmepistol/ varmt arbeid.

 

spesiallsydde trekk krympeplast

 

Mer info finner du Her