HI Messe 2017

Alfa solution pa Hi messe

 

HI-messen arrangeres 3. –5. oktober 2017 på MCH Messecenter i Herning i Danmark.

Alfa Solution AS vil også i år være til stede på HI-messen på MCH Messesenter i Danmark. Vi gleder oss til å møte samarbeidspartnere, kollegaer og gjester.

ALFA Solution har utviklet et unikt system for korrosjonsbeskyttelse av utstyr og materiell, og vår serie med ProGARDO produkter spiller en viktig rolle i denne løsningen. Kom innom vår stand AB ( B ) - J 7174 og slå av en prat.

Har du spørsmål eller utfordringer rundt preservering, levetidsforlengelse, rust- og korrosjosbeskyttelse. Vi kommer gjerne med innspill og betraktninger som kan gi din bedrift nye kostnadseffektive løsninger. 

Om Hi Tech & Industry Scandinavia

Hi-messen i danske Herning er Skandinavias største teknologi- og industrimesse. Forrige gang den ble arrangert, deltok 615 utstillere fra hele Europa, over 6 000 bedrifter var representert, og nesten 17 000 besøkende tok turen innom.

På denne teknologimessen kan folk som jobber i eller med industrien oppleve tre intense dager med fokus på kunnskapdeling, gjensidig inspirasjon, forretninger og ikke minst nettverksbygging. Kom og bli oppdatert på den nyeste kunnskapen innen internasjonal industriutvikling!

Messen arrangeres i nært samarbeid med ledende bransjeforeninger og samarbeidspartnere, fordelt på seks delområder: automasjon, verktøy og produksjonsutstyr, innovasjon, energi, underleverandører og logistikk. Sett under ett dekker utstillerne tjenester langs hele forsyningskjeden – og det vil være mange muligheter for å se og teste det siste nye innen utstyr og teknologi.

Se program for HI-messen 2016 HER